KUCHAŘSKÉ RECEPTY
DALŠÍ KATEGORIE

Smažené jehněčí po horňácku

Kategorie: hlavní jídla, skopové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept smažené jehněčí po horňácku potřebujeme tyto suroviny:

   • 600 g jehněčí kýty
   • 1 vejce
   • 2 lžíce mléka
   • 1 stroužek česneku
   • hladká mouka
   • strouhanka
   • tuk na smažení
Recept smažené jehněčí po horňácku připravíme takto:
Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, vložíme do vroucí osolené vody a krátce povaříme a necháme ve vodě vychladnout. Potom ho vyndáme, osušíme, obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vejci s mlékem a rozetřeným česnekem a ve strouhance a smažíme po obou stranách na rozpáleném tuku. Podáváme s vařenými brambory a se zeleninovým salátem.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Smažené jehněčí po horňácku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

jehněčí na smetaně, irský jehněčí guláš, jehněčí maso na česneku, jehněčí ragú se žampiony, guláš po horňácku, anglické jehněčí žebro, smažené rybičky, smažené vepřové závitky, smažené brynzové koule, smažené dýně



smažené jehněčí po horňácku, recept, hlavní jídla


©2023KucharkaRecepty.cz