KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept jehněčí maso na paprice potřebujeme tyto suroviny: • 750 g jehněčího masa • 150 g cibule • 3 stroužky česneku • 80 g másla • 30 g hladké mouky • sůl • 10 g sladké červené papriky • 4 lžíce vývaru • 3 lžíce rajčatového protlaku Recept jehněčí maso na paprice připravíme takto:
Nadrobno nakrájenou cibuli orestujeme na másle, přidáme kousky jehněčího masa a osmahneme. Pak je poprášíme hladkou moukou a mletou červenou paprikou, osolíme, zalijeme vývarem a podusíme doměkka. Nakonec přidáme prolisovaný česnek a rajčatový protlak a ještě krátce povaříme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí maso na paprice nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: hovězí maso na pivě, vepřové maso s vejci a bramborem, jehněčí kotlety po srbsku, vepřové maso ve šlehačce, vepřové maso se šípkovou omáčkou, králičí maso na hořčici, vepřové maso na kari, hovězí srdce na paprice, uzené maso s křenem, uzenářské vepřové maso v římském hrnci jehněčí maso na paprice, recept, hlavní jídla |