![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 4 jehněčí kotlety • sůl • mleté černé koření • 50 g hladké mouky • 1 vejce • 80 g strouhanky • olej na smažení • 4 plátky šunky • 40 g másla • 80 g taveného sýra Recept jehněčí kotlety připravíme takto:
Kotlety naklepeme, osolíme a obalíme v mouce, v rozšlehanými vejci a ve strouhance. Pak je naskládáme do pekáče, na každou kotletu dáme plátek šunky a na ni vrstvu taveného sýra s máslem. Dáme do rozpáleném trouby a až se začne sýr rozpouštět, z trouby vyjmeme. Podáváme s vařenými bramborami. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí kotlety nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: balkánské telecí kotlety, pečená jehněčí kýta, zapečené kotlety se sýrem, šunkou a žampiony, jehněčí plátky buchlovské paní, jehněčí souvlaki, uherské vepřové kotlety, zapečené jehněčí maso se zeleninou, jehněčí na smetaně, jehněčí na šafránu, jehněčí džuveč se zeleninou jehněčí kotlety, recept, hlavní jídla |