![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 1 kg zadního hovězího masa • 3 cibule • 3 stroužky česneku • 1 mrkev • 2 pórky • 3 rajčata • 2 papriky • 100 g čerstvých nebo sterilovaných hub • 1 čerstvá nebo sušená pfeferonka • 2 kostky hovězího bujónu • 5 snítek petrželové natě • 1 lžička dobromysli • 2 lžíce kečupu • špetka soli a pepře • 2 dl červeného vína • 200 g oleje Recept italský guláš připravíme takto:
Nakrájíme nadrobno cibuli a česnek a na rozehřátém oleji je osmahneme dosklovita. Mezitím nakrájíme na kostky hovězí maso a na česneku a cibuli je osmažíme. Směs osolíme, opepříme, přidáme dobromysl a feferonku a chvíli opékáme. Nakonec přidáme všechnu pokrájenou zeleninu s houbami, bujónové kostky, červené víno a kečup. Podle potřeby ještě dolijeme vodu a dusíme pod poklicí doměkka. V naší kuchařce bylo kromě receptu Italský guláš nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: pražský guláš, moravský pivní guláš, zeleninový guláš s uzeninou a smetanou, rybí guláš z filé, americký guláš, trampský guláš, horňácký guláš, vegeteriánský guláš, pivní guláš, srnčí guláš italský guláš, recept, hlavní jídla |