![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 350 g vepřových jater • 350 g vepřového bůčku • 120 g cibule • 250 g sterilovaného leča • 70 g sádla • 10 g česneku • 20 g hladké mouky • 20 g rajského protlaku • feferony • sůl Recept slovácký guláš připravíme takto:
Do cibulového základu přidáme na kostky nakrájený bůček, sůl, koření, česnek, podusíme, mírně podlijeme. Když je maso poloměkké, přidáme nakrájená játra a zahustíme. Ke konci varu přidáme lečo, feferony a dochutíme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Slovácký guláš nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: guláš z pýchavek, hovězí guláš s fazolemi, srbský guláš, hovězí guláš s jablky, řeznický guláš, hospodský vepřový guláš, zbojnický guláš, žižkovský guláš, pikantní fazolový guláš, vepřový víkendový guláš slovácký guláš, recept, hlavní jídla |