KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Slovácký guláš

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept slovácký guláš potřebujeme tyto suroviny:

   • 350 g vepřových jater
   • 350 g vepřového bůčku
   • 120 g cibule
   • 250 g sterilovaného leča
   • 70 g sádla
   • 10 g česneku
   • 20 g hladké mouky
   • 20 g rajského protlaku
   • feferony
   • sůl
Recept slovácký guláš připravíme takto:
Do cibulového základu přidáme na kostky nakrájený bůček, sůl, koření, česnek, podusíme, mírně podlijeme. Když je maso poloměkké, přidáme nakrájená játra a zahustíme. Ke konci varu přidáme lečo, feferony a dochutíme.





slovácký guláš, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz