KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept hrušky na víně potřebujeme tyto suroviny: • 8 hrušek • 1 l červeného vína • 0,5 l vody • 15 dkg moučkového cukru • 2 celé skořice • půlka citrónu • půlka chilli papričky Recept hrušky na víně připravíme takto:
Hrušky se stopkama oloupeme (stopky ponecháme) a povaříme je na mírném ohni ve víně, do kterého jsme přilili vodu, přidali skořici, citronovou šťávu a chilli papričku. Až jsou hrušky uvařené, vyndáme je z vína a necháme vychladnout. Víno vyvaříme na mírném ohni na polovinu, pak vyndáme skořici, přidáme cukr a necháme vychladnout. Hrušky podáváme zalité tímto sirupem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Hrušky na víně nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: chobotničky dušené na víně, hovězí maso na víně, chobotnice na víně s oreganem, losos na bílém víně, vepřové maso s cibulí na víně, špekáčky s cibulí na víně, hrušky se sýrovým krémem, chobotnice na víně, jelení ragú s hříbky na červeném víně, okoun na víně hrušky na víně, recept, speciality |