KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept jelení ragú s hříbky na červeném víně potřebujeme tyto suroviny: • 60 dkg předního jeleního masa • 1 paprika • 1 rajče • 4 dcl červeného vína • 20 dkg hříbků • 0,5 kg brambor • 1 dcl stolního oleje • 3 dcl masového vývaru • sůl • 2 bobkové listy • 2 stroužky česneku • čerstvý tymián • čerstvý rozmarýn Recept jelení ragú s hříbky na červeném víně připravíme takto:
Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na rozpáleném oleji, přidáme na větší kousky nakrájená rajčata a papriku a na kolečka nakrájený česnek, směs osolíme a necháme několik minut podusit. Jelení maso nakrájíme na kostičky, přidáme k cibulovému základu, přidáme bobkový list, rozmarýn, tymián, promícháme, podlijeme vodou a červeným vínem a maso vaříme do měkka. Ještě než bude ragú úplně hotové, vmícháme do něj hříbky a na kostičky nakrájené brambory a 10-15 minut povaříme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jelení ragú s hříbky na červeném víně nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: srnčí ragú na rybízové smetaně, tuniské ragú, hovězí maso na víně, chobotničky dušené na víně, okoun na víně, jelení medailónky se zelím, chobotnice na víně, chobotnice na víně s oreganem, ukrajinské kachní ragú, jelení hřbet na žampiónech jelení ragú s hříbky na červeném víně, recept, speciality |