KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Jelení ragú s hříbky na červeném víně

Kategorie: speciality, zvěřina

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept jelení ragú s hříbky na červeném víně potřebujeme tyto suroviny:

   • 60 dkg předního jeleního masa
   • 1 paprika
   • 1 rajče
   • 4 dcl červeného vína
   • 20 dkg hříbků
   • 0,5 kg brambor
   • 1 dcl stolního oleje
   • 3 dcl masového vývaru
   • sůl
   • 2 bobkové listy
   • 2 stroužky česneku
   • čerstvý tymián
   • čerstvý rozmarýn
Recept jelení ragú s hříbky na červeném víně připravíme takto:
Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na rozpáleném oleji, přidáme na větší kousky nakrájená rajčata a papriku a na kolečka nakrájený česnek, směs osolíme a necháme několik minut podusit. Jelení maso nakrájíme na kostičky, přidáme k cibulovému základu, přidáme bobkový list, rozmarýn, tymián, promícháme, podlijeme vodou a červeným vínem a maso vaříme do měkka. Ještě než bude ragú úplně hotové, vmícháme do něj hříbky a na kostičky nakrájené brambory a 10-15 minut povaříme.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Jelení ragú s hříbky na červeném víně nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

srnčí ragú na rybízové smetaně, tuniské ragú, hovězí maso na víně, chobotničky dušené na víně, okoun na víně, jelení medailónky se zelím, chobotnice na víně, chobotnice na víně s oreganem, ukrajinské kachní ragú, jelení hřbet na žampiónech



jelení ragú s hříbky na červeném víně, recept, speciality


©2024KucharkaRecepty.cz