KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Hovězí maso na pepři II

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept hovězí maso na pepři potřebujeme tyto suroviny:

   • 800 g hovězího plecka
   • 750 g cibule
   • 4 sterilované okurky
   • 2 lžíce sádla
   • 2 hrnky hovězího vývaru
   • 1 lžička soli
   • 20 kuliček pepře
   • 4 hřebíčky
   • 2 bobkové listy
   • 2 lžíce hladké mouky
   • 1 lžička cukru
   • 2 lžičky citronové sťávy
   • petrželka
Recept hovězí maso na pepři připravíme takto:
Na rozehřátém sádle orestujeme na kolečka nakrájenou cibuli a na kostičky nakrájené maso. Přidáme pepř, hřebíček, bobkový list, osolíme, zalijeme vývarem a dusíme 70 minut. Pak přidáme pokrájené okurky, cukr a citrónovou šťávu a dusíme doměkka. Nakonec zahustíme moukou rozmíchanou v malém množství vody.





hovězí maso na pepři ii, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz