KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept hovězí maso na pepři potřebujeme tyto suroviny: • 800 g hovězího plecka • 750 g cibule • 4 sterilované okurky • 2 lžíce sádla • 2 hrnky hovězího vývaru • 1 lžička soli • 20 kuliček pepře • 4 hřebíčky • 2 bobkové listy • 2 lžíce hladké mouky • 1 lžička cukru • 2 lžičky citronové sťávy • petrželka Recept hovězí maso na pepři připravíme takto:
Na rozehřátém sádle orestujeme na kolečka nakrájenou cibuli a na kostičky nakrájené maso. Přidáme pepř, hřebíček, bobkový list, osolíme, zalijeme vývarem a dusíme 70 minut. Pak přidáme pokrájené okurky, cukr a citrónovou šťávu a dusíme doměkka. Nakonec zahustíme moukou rozmíchanou v malém množství vody. V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí maso na pepři II nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: pikantní hovězí guláš, mleté maso se zeleninou, polévka s masovými knedlíčky, irské dušené maso, hovězí ragú na víně se žampiony, masové koule, irská hovězí mísa, zapečené vepřové maso se zeleninou, hovězí guláš s černým pivem, vepřové maso se zelím po řecku hovězí maso na pepři ii, recept, hlavní jídla |