![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 500 g hovězí zadní • 2 ks cibule • sůl • pepř • sladká paprika • 0,5l černé pivo • olej • hladká mouka • česnek Recept hovězí guláš s černým pivem připravíme takto:
Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, okořeníme solí a pepřem a opečeme. Poté posypeme paprikou, promícháme a podlijeme trochou vody a černým pivem. Podusíme tak dlouho, až je maso dostatečně měkké. Chvíli před dokončením zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody a povaříme. Pokud je guláš hodně hustý, přilejeme trochu vody. Pokud je naopak řídký, zahustíme moukou. Dle chuti přidáme rozetřený česnek. V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí guláš s černým pivem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: americký guláš, hovězí srdce na paprice, hovězí na celeru s jablky, dalmátské dušené hovězí maso, slovácký guláš, malajské hovězí maso, hovězí roštěná na zelenině, černý houbový guláš, zapečené hovězí maso se zeleninou, zabijačkový guláš ii hovězí guláš s černým pivem, recept, hlavní jídla |