KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept francouzská pstruhová polévka potřebujeme tyto suroviny: • 700 g vykuchaného pstruha • sůl • 3 lžíce másla • 0,7 l hovězího vývaru • 2 dl vína madeira • 100 g housky • 3 listy estragonu Recept francouzská pstruhová polévka připravíme takto:
Očištěné, umytéa a mírně osolené pstruhy vložíme do vhodné nádoby na 2/3 másla a přikryté dusíme doměkka. Udušené pstruhy vykostíme, zbavíme kůže a nakrájíme na kousky. Takto připravené je vložíme do hrnce. Studený hovězí vývar osolíme, smícháme s vínem, zalijeme připravené pstruhy a necháme přes noc v chladu uležet. Housky nakrájíme na drobné kostky a osmahneme na zbytku másla. Před podáváním polévku ohřejeme, dochutíme estragonem a servírujeme s osmahnutými houskovými kostičkami. V naší kuchařce bylo kromě receptu Francouzská pstruhová polévka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: francouzská bramboračka, francouzská kuřecí polévka, francouzská houbová polévka, francouzská zelňačka, starofrancouzská pstruží polévka, francouzská zeleninová polévka, francouzská cibulačka, francouzská hovězí polévka, francouzská zeleninová polévka s kuřecím masem, francouzská hrášková polévka francouzská pstruhová polévka, recept, polévky |