KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Francouzská pstruhová polévka

Kategorie: polévky, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept francouzská pstruhová polévka potřebujeme tyto suroviny:

   • 700 g vykuchaného pstruha
   • sůl
   • 3 lžíce másla
   • 0,7 l hovězího vývaru
   • 2 dl vína madeira
   • 100 g housky
   • 3 listy estragonu
Recept francouzská pstruhová polévka připravíme takto:
Očištěné, umytéa a mírně osolené pstruhy vložíme do vhodné nádoby na 2/3 másla a přikryté dusíme doměkka. Udušené pstruhy vykostíme, zbavíme kůže a nakrájíme na kousky. Takto připravené je vložíme do hrnce. Studený hovězí vývar osolíme, smícháme s vínem, zalijeme připravené pstruhy a necháme přes noc v chladu uležet. Housky nakrájíme na drobné kostky a osmahneme na zbytku másla. Před podáváním polévku ohřejeme, dochutíme estragonem a servírujeme s osmahnutými houskovými kostičkami.





francouzská pstruhová polévka, recept, polévky


©2024KucharkaRecepty.cz