KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept francouzská kuřecí polévka potřebujeme tyto suroviny: • 450 g kuřecích prsou • 180 g těstovin tagliatelle • 1 cibule • 3 stroužky česneku • 1 červená paprika • 1 zelená paprika • 2 cukety • 1 lžička majoránky • 1,2 l drůbežího vývaru • sůl • pepř • 4 lžíce olivového oleje Recept francouzská kuřecí polévka připravíme takto:
Ve velkém hrnci na rozpáleném oleji osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli. Přidáme česnek nakrájený na plátky a asi minutu smažíme. Pak přidáme červenou a zelenou papriku nakrájené na kostičky, přikryjeme a přikryté za občasného míchání podusíme (asi 5 minut). Pak přidáme cuketu podélně rozpůlenou a nakrájenou na plátky a majoránku a dusíme. Až cukety změknou (asi 7 minut), přilijeme drůbeží vývar, přivedeme k varu, přidáme těstoviny a na kostičky nakrájené maso, zmírníme teplotu a pod pokličkou vaříme mírným varem 5 až 8 minut. Dochutíme solí a pepřem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Francouzská kuřecí polévka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: francouzská bramboračka, sytá kuřecí polévka, francouzská pstruhová polévka, kuřecí vývar s rýží a masem, francouská kuřecí polévka, francouzská zeleninová polévka, francouzská zeleninová polévka s kuřecím masem, hrášková polévka s kuřecím masem, kuřecí vývar s pórkem a vejcem, starofrancouzská pstruží polévka francouzská kuřecí polévka, recept, polévky |