![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 600 g drůbežích jater • 1 vejce • 1 lžíce Solamylu • sůl • pepř • 2 chilli papričky • 3 lžíce oleje • glutasol • 1 lžíce ostré hořčice • 2 lžíce červeného vína Recept drůbeží játra na pikantní způsob připravíme takto:
Drůbeží játra nakrájíme na menší kousky a promícháme s rozšlehaným vejcem, rozmočeným Solamylem, osolíme, opepříme a posypeme nadrobno nasekanými chilli papričkami, znovu promícháme a necháme odležet 20 minut. Potom játra dáme do rozehřátého oleje a smažíme. Až budou játra měkká, přidáme glutasol, hořčici, podlijeme červeným vínem a ješte chvíli podusime. Podáváme teplé. V naší kuchařce bylo kromě receptu Drůbeží játra na pikantní způsob nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: zapečené těstoviny s pikantním párkem a žampióny, selská játra, vepřová játra na česneku, vepřová játra na cibulce, drůbeží maso v alobalu, kuřecí játra v těstíčku s jogurtovou omáčkou, vepřový řízek v pikantní omáčce, husí játra s mandlemi, pikantní pečené kuře, čínská játra drůbeží játra na pikantní způsob, recept, hlavní jídla |