![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 0,5 kg sladkovodních ryb • 100 g rajčat • 50 g cibule • 1 dcl bílého vína • 0,5 dcl oleje • sůl • 10 zrníček pepře • 1 l vody • 50 g předvařené rýže Recept dalmátská rybí polévka připravíme takto:
Všechny přísady (mimo rýže) vaříme 20 minut. Pak vývar procedíme, horkou vodou doplníme na 1 litr, zavaříme předvařenou rýži a po 5 minutách přidáme část vykostěného rybího masa, které jsme na polévku vařili. V naší kuchařce bylo kromě receptu Dalmátská rybí polévka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: bavorská rybí polévka, rybí polévka se zázvorem, rybí ucha, rybí vývar s chřestem a bílým vínem, sevillská rybí polévka, krémová rybí polévka, staročeská rybí polévka, vánoční rybí polévka, rybí polévka s avokádem, lehká rybí polévka s knedlíčky dalmátská rybí polévka, recept, polévky |