![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 0,5 kg masa z bílých ryb • 4 žampióny • 1 cibule • 2 žemle • pepř • 1 mletý hřebíček • 1,5 l vody • 50 g čerstvého másla Recept bavorská rybí polévka připravíme takto:
Vše kromě másla povaříme asi 30 minut. Pak polévku procedíme, vrátíme do ní žampióny, které jsme nakrájeli, a kousky vykostěného rybího masa. Při podávání dáme na každý talíř kousek másla a horkou polévkou ho zalijeme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Bavorská rybí polévka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: rybí polévka s garnáty, rybí polévka s chilli, rybí polévka s cuketou, hnědá rybí polévka s knedlíčky z mlíčí, bavorská pivní polévka, dalmátská rybí polévka, postní rybí polévka, rybí krém s hráškem, rybí polévka s avokádem, bavorská polévka s topinkami bavorská rybí polévka, recept, polévky |