KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept cibulačka s kuřecím masem potřebujeme tyto suroviny: • 400 g kuřecího masa • 1 cibule • 150 g kořenové zeleniny • 300 g cibule • 30 g másla • 1 lžíce oleje • 4 plátky toustového chleba • 100 g ementálu • zelená petrželka • sůl • 2 zrnka nového koření • 1 bobkový list • 10 zrnek pepře Recept cibulačka s kuřecím masem připravíme takto:
Do hrnce dáme nakrájenou kořenovou zeleninu, koření, špetku soli, cibuli a 1,2 l vody. Uvedeme do varu, vložíme maso a zvolna vaříme 30 až 40 minut. Na směsi másla a oleje opečeme do světle růžova oloupanou a na kolečka nakrájenou cibuli, zalijeme scezeným vývarem a povaříme 10 minut. Podle chuti osolíme. Před podáváním do misek rozdělíme na kousky nakrájené kuřecí maso, zalijeme polévkou, na každou misku položíme nasucho opečený plátek chleba a hrubě nastrouhaný sýr. Vložíme do vyhřáté trouby a zapékáme, až se sýr roztaví. Ozdobíme cibulovou natí. V naší kuchařce bylo kromě receptu Cibulačka s kuřecím masem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: zeleninová polévka s hovězím masem, soba s vepřovým masem, polévka s kuřecími knedlíčky, špenátová polévka s jehněčím masem, krkonošská cibulačka, smetanová cibulačka, kuřecí vývar s rýží a masem, minestra s hovězím masem, hrášková polévka s kuřecím masem, venkovská cibulačka cibulačka s kuřecím masem, recept, polévky |