KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Červený kohout

Kategorie: hlavní jídla, drůbeží maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept červený kohout potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 kohout
   • 150 g anglické slaniny
   • 3 červené papriky
   • 2 zelené papriky
   • 1 cibule
   • 3 feferonky
   • 4 rajčata
   • 2 lžíce zelených fazolek
   • 2 lžíce žampionů
   • 2 stroužky česneku
   • drůbeží vývar
   • sůl
   • pepř
Recept červený kohout připravíme takto:
Kohouta napůl uvaříme v osolené vodě, pak nakrájíme maso na kostky. Cibuli a feferonky nakrájíme nadrobno, rajčata a žampiony na plátky, česnek nakrájíme na kolečka, paprikové struky na kostky, fazolky na větší kousky a slaninu nakrájíme nadrobno. Na rozškvařené slanině zpěníme cibuli, přidáme maso, lehce osmahneme, podlijeme vývarem, přidáme papriky, feferonky, fazolky, žampiony a česnek, přikryjeme pokličkou a dusíme. K téměř měkkému masu přidáme rajčata a dodusíme.





červený kohout, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz