KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept zapečené hovězí maso s pórkem potřebujeme tyto suroviny: • 800 g hovězího • 200 g bílých částí pórku • rajský protlak • 1 lžička cukru • sůl Recept zapečené hovězí maso s pórkem připravíme takto:
Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na stejné kousky, osolíme a zprudka osmahneme. Pak podlijeme malým množstvím vroucí vody a pod pokličkou dusíme do měkka. Pórky omyjeme, nakrájíme na třícentimetrové kousky, zlehka osmahneme, přidáme k masu a společně dusíme pět minut. Pak přimícháme rajský protlak, podle chuti dochutíme cukrem a krátce zapečeme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Zapečené hovězí maso s pórkem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: vepřové maso se zelím po řecku, rajská omáčka s hovězím masem, rybí filé zapečené s rajčaty a nivou, zapékané hovězí s bramborovou kaší, zapečené brambory s jehněčím masem, hovězí srdce na smetaně, hovězí krk na víně s dýňovo-bramborovým pyré, uzené maso s křenem, hovězí guláš na víně, balkánské řízky s pórkem zapečené hovězí maso s pórkem, recept, hlavní jídla |