![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 800 g hovězího • 200 g bílých částí pórku • rajský protlak • 1 lžička cukru • sůl Recept zapečené hovězí maso s pórkem připravíme takto:
Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na stejné kousky, osolíme a zprudka osmahneme. Pak podlijeme malým množstvím vroucí vody a pod pokličkou dusíme do měkka. Pórky omyjeme, nakrájíme na třícentimetrové kousky, zlehka osmahneme, přidáme k masu a společně dusíme pět minut. Pak přimícháme rajský protlak, podle chuti dochutíme cukrem a krátce zapečeme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Zapečené hovězí maso s pórkem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: mexická pálivá hovězí pánev, staročeský hovězí jazyk, hovězí na paprice, bavorský masový kotlík, hovězí maso v zelenině, hovězí maso na cibulce s vejci, zapečené těstoviny ( šunkofleky ), hovězí kotlíkový guláš, telecí maso se smetanovou omáčkou, telecí maso na víně zapečené hovězí maso s pórkem, recept, hlavní jídla |