KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Zapečené hovězí maso s pórkem

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept zapečené hovězí maso s pórkem potřebujeme tyto suroviny:

   • 800 g hovězího
   • 200 g bílých částí pórku
   • rajský protlak
   • 1 lžička cukru
   • sůl
Recept zapečené hovězí maso s pórkem připravíme takto:
Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na stejné kousky, osolíme a zprudka osmahneme. Pak podlijeme malým množstvím vroucí vody a pod pokličkou dusíme do měkka. Pórky omyjeme, nakrájíme na třícentimetrové kousky, zlehka osmahneme, přidáme k masu a společně dusíme pět minut. Pak přimícháme rajský protlak, podle chuti dochutíme cukrem a krátce zapečeme.





zapečené hovězí maso s pórkem, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz