![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 800 g hovězího • 200 g bílých částí pórku • rajský protlak • 1 lžička cukru • sůl Recept zapečené hovězí maso s pórkem připravíme takto:
Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na stejné kousky, osolíme a zprudka osmahneme. Pak podlijeme malým množstvím vroucí vody a pod pokličkou dusíme do měkka. Pórky omyjeme, nakrájíme na třícentimetrové kousky, zlehka osmahneme, přidáme k masu a společně dusíme pět minut. Pak přimícháme rajský protlak, podle chuti dochutíme cukrem a krátce zapečeme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Zapečené hovězí maso s pórkem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: hovězí závitky s vařeným bramborem a zelenými lusky, zapečené plněné zelí, zapečené těstoviny s ovocem a jogurtem, zapečené brambory s parmezánem, hovězí srdce s fazolkama, hovězí závitky plněné slaninou, dušené hovězí maso na houbách, domácí hovězí roštěná, guláš z hovězí oháňky, zapečené žampióny se slaninou zapečené hovězí maso s pórkem, recept, hlavní jídla |