KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept zaječí hřbet podušený s rajským protlakem potřebujeme tyto suroviny: • 1 zaječí hřbet • 60 g uzené slaniny • 100 g rajčatového protlaku • 80 g másla • 0,1 l vína • sůl • cukr • citronová šťáva Recept zaječí hřbet podušený s rajským protlakem připravíme takto:
Zaječí hřbet protkneme proužky uzenou slaninou, osolíme a upečeme na rozpuštěném másle. Až je maso měkké, přidáme k němu rajčatový protlak a podle chuti citrónovou šťávu, víno a trochu cukru a podusíme. Zaječí hřbet podáváme s dušenou rýží. V naší kuchařce bylo kromě receptu Zaječí hřbet podušený s rajským protlakem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: zaječí guláš, srnčí hřbet se žampiony, jehněčí hřbet s citrónem a tymiánem, jehněčí hřbet plněný meduňkou zaječí hřbet podušený s rajským protlakem, recept, hlavní jídla |