KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Zaječí hřbet podušený s rajským protlakem

Kategorie: hlavní jídla, zvěřina

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept zaječí hřbet podušený s rajským protlakem potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 zaječí hřbet
   • 60 g uzené slaniny
   • 100 g rajčatového protlaku
   • 80 g másla
   • 0,1 l vína
   • sůl
   • cukr
   • citronová šťáva
Recept zaječí hřbet podušený s rajským protlakem připravíme takto:
Zaječí hřbet protkneme proužky uzenou slaninou, osolíme a upečeme na rozpuštěném másle. Až je maso měkké, přidáme k němu rajčatový protlak a podle chuti citrónovou šťávu, víno ​​a trochu cukru a podusíme. Zaječí hřbet podáváme s dušenou rýží.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Zaječí hřbet podušený s rajským protlakem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

zaječí guláš, srnčí hřbet se žampiony, jehněčí hřbet s citrónem a tymiánem, jehněčí hřbet plněný meduňkou



zaječí hřbet podušený s rajským protlakem, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz