KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept vepřový řízek tonkatsu potřebujeme tyto suroviny: • 4 plátky vepřové steaky • 3 lžíce mouky • 50 g strouhanka • 1 vejce • sůl • pepř • zeleninová omáčka • ovocná omáčka Recept vepřový řízek tonkatsu připravíme takto:
Do masa uděláme jemné zářezy, posolíme a opepříme obě strany. Posypeme obě strany steaku moukou a rovnou hodíme do misky s rozmíchaným vejcem a poté obelíme ve strouhance. Opatrně vložíme plátky masa na pánev s olejem a nejprve ohříváme po dobu 2 minut obě strany při 150°C. Pak zvyšíme teplotu na 180°C a obracíme další minutu. Podáváme nejlépe s nějakou zeleninou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřový řízek Tonkatsu nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: špenát s vepřovým masem, vepřový jazyk v citronové omáčce, pivovarský řízek, vepřový řízek v županu, přírodní vepřový řízek s fazolemi, kuřecí řízek se šunkou a nivou, vepřový guláš se smetanou, vepřový guláš s tatarkou, přírodní vepřový řízek s hermelínem, kuřecí řízek cordon bleu vepřový řízek tonkatsu, recept, hlavní jídla |