![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 4 plátky vepřové steaky • 3 lžíce mouky • 50 g strouhanka • 1 vejce • sůl • pepř • zeleninová omáčka • ovocná omáčka Recept vepřový řízek tonkatsu připravíme takto:
Do masa uděláme jemné zářezy, posolíme a opepříme obě strany. Posypeme obě strany steaku moukou a rovnou hodíme do misky s rozmíchaným vejcem a poté obelíme ve strouhance. Opatrně vložíme plátky masa na pánev s olejem a nejprve ohříváme po dobu 2 minut obě strany při 150°C. Pak zvyšíme teplotu na 180°C a obracíme další minutu. Podáváme nejlépe s nějakou zeleninou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřový řízek Tonkatsu nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: kuřecí řízek v pikantním těstíčku, pavlišovský řízek, hospodský vepřový guláš, vepřový eintopf, vepřový řízek ondráš, velehradský řízek z kapra, sekaný řízek se sýrem, máslový řízek, přírodní vepřový řízek s hermelínem, židovský řízek vepřový řízek tonkatsu, recept, hlavní jídla |