![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 4 plátky vepřové steaky • 3 lžíce mouky • 50 g strouhanka • 1 vejce • sůl • pepř • zeleninová omáčka • ovocná omáčka Recept vepřový řízek tonkatsu připravíme takto:
Do masa uděláme jemné zářezy, posolíme a opepříme obě strany. Posypeme obě strany steaku moukou a rovnou hodíme do misky s rozmíchaným vejcem a poté obelíme ve strouhance. Opatrně vložíme plátky masa na pánev s olejem a nejprve ohříváme po dobu 2 minut obě strany při 150°C. Pak zvyšíme teplotu na 180°C a obracíme další minutu. Podáváme nejlépe s nějakou zeleninou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřový řízek Tonkatsu nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: sekaný vepřový řízek, královský holandský řízek, pavlišovský řízek, plněný telecí řízek, vepřový bůček s nádivkou, vepřový mozeček se žampiony, zapečený krůtí řízek, smažený řízek z divočáka, vepřový guláš s kysaným zelím, řízek z nivy vepřový řízek tonkatsu, recept, hlavní jídla |