KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept vepřový řízek tonkatsu potřebujeme tyto suroviny: • 4 plátky vepřové steaky • 3 lžíce mouky • 50 g strouhanka • 1 vejce • sůl • pepř • zeleninová omáčka • ovocná omáčka Recept vepřový řízek tonkatsu připravíme takto:
Do masa uděláme jemné zářezy, posolíme a opepříme obě strany. Posypeme obě strany steaku moukou a rovnou hodíme do misky s rozmíchaným vejcem a poté obelíme ve strouhance. Opatrně vložíme plátky masa na pánev s olejem a nejprve ohříváme po dobu 2 minut obě strany při 150°C. Pak zvyšíme teplotu na 180°C a obracíme další minutu. Podáváme nejlépe s nějakou zeleninou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřový řízek Tonkatsu nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: holandský kuřecí řízek, vepřový řízek se švestkami, carský řízek, vaječný řízek, vepřový přírodní řízek s hořčicí, vepřový jazyk v citronové omáčce, studentský řízek, pikantní pařížský kuřecí řízek, smažený hovězí řízek se sýrem, vepřový řízek s holandskou omáčkou vepřový řízek tonkatsu, recept, hlavní jídla |