KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Židovský řízek

Kategorie: hlavní jídla, drůbeží maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept židovský řízek potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 kuřecí prsa
   • hrst sušených hub
   • 2 dcl bílého vína
   • sůl
   • hladká mouka
   • olej
Recept židovský řízek připravíme takto:
Maso lehce naklepeme, osolíme, obalíme v mouce a zprudka osmahneme na oleji. Poklademe nastojato do hrnce, polijeme výpekem z pánve a vínem, posypeme houbami, dolijeme vodou tak, aby byly řízky téměř ponořené, přikryjeme a podusíme asi 20 minut. Židovský řízek podáváme s bramborovou kaší nebo rýží.





židovský řízek, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz