![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 500-600 g vepřových jater • sůl • mletá červená paprika • hladká mouka • 3-4 mandarinky • 1 pomeranč Recept vepřová játra po japonsku připravíme takto:
Játra nakrájíme na menší plátky, osolíme, opaprikujeme, obalíme v mouce a na rozpáleném oleji osmažíme z obou stran. Mandarinky a pomeranče zlehka osmahneme na oleji. Podáváme s uvařenou rýží a hráškem a ozdobené osmahnutou mandarinkou a pomerančem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřová játra po japonsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: telecí játra na cibulce, vepřová kýta na divoko, játra po berlínsku, anglická vepřová játra, kuřecí játra v těstíčku s jogurtovou omáčkou, pečená vepřová panenka, kuřecí játra na fazolích, játra na houbách, křupavá vepřová plec, vepřová plec na žampionech vepřová játra po japonsku, recept, hlavní jídla |