![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 600 g uzeného masa • 500 g kysaného zelí • 5 zrnek celého pepře • 4 lžíce rajčatového protlaku • sůl • tuk Recept uzené maso v kysaném zelí připravíme takto:
Kysané zelí překrájíme, uzené maso nakrájíme na plátky. Pekáč vymažeme tukem a do něj dáme střídavě vrstvu zelí, vrstvu masa, přidáme celý pepř a končíme vrstvou zelí. Zalijeme vodou s rozmíchaným protlakem a zvolna dusíme doměkka. V naší kuchařce bylo kromě receptu Uzené maso v kysaném zelí nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: králičí maso na hořčici, krůtí maso s rýží, irské dušené maso, telecí maso s cibulí, vepřové maso s houbami a omeletou, dalmátské dušené hovězí maso, mozeček z čínského zelí s hlívou, masový nákyp, podkarpatská slepice se zelím, dušené sójové maso s mrkví uzené maso v kysaném zelí, recept, hlavní jídla |