KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept třeboňská rybí polévka potřebujeme tyto suroviny: • 4 kapří hlavy • 500 g kapřího mlíčí • 150 g strouhané kořenové zeleniny • cibule • sůl • 5 kuliček pepře • kousek celého zázvoru • 100 g másla • na kostky nakrájená osmažená houska Recept třeboňská rybí polévka připravíme takto:
Zeleninu osmahneme na sucho, přidáme celou cibuli, kapří hlavy bez žaber, sůl, koření, zalijeme 1,5 l vody a vaříme 30 minut. Pak polévku přecedíme, obsah doplníme na 1,5 l, zavaříme mlíčí a vaříme dalších 15 minut. Poté polévku rozmixujeme a nakonec ochutíme čerstvým máslem. Při podávání posypeme porci polévky kostičkami osmažené housky. V naší kuchařce bylo kromě receptu Třeboňská rybí polévka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: rybí polévka s knedlíčky, polévka z rybího filé, staročeská rybí polévka, rybí polévka s chilli, rybí kyselo, sevillská rybí polévka, bílá rybí polévka, rybí vývar s chřestem a bílým vínem, slovenská rybí polévka, severská rybí polévka třeboňská rybí polévka, recept, polévky |