![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 600 g předního telecího masa • 3 cibule • 2 stroužky česneku • 3 lžíce sádla • sůl • mletý černý pepř • 2 lžičky kmínu • 2 lžíce rajského protlaku • 300 ml světlého piva • 2 krajíce chleba bez kůrky Recept telecí pivní guláš připravíme takto:
Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme dozlatova na sádle. Přidáme telecí maso nakrájené na kostky, okmínujeme a osmahneme. Opečené maso osolíme, opepříme, vmícháme rajský protlak, podlijeme pivem a přikryté dusíme do měkka. Podle potřeby přiléváme pivo. Guláš zahustíme chlebem a dochutíme prolisovaným česnekem a solí. V naší kuchařce bylo kromě receptu Telecí pivní guláš nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: maďarský guláš z bažanta, pivní bramborák s uzeným masem, telecí žebírka na slanině, guláš z václavek, telecí filé marina, telecí pečené koleno, guláš z pýchavek, bramborový guláš s uzeninou, hovězí steak v pivní marinádě, pivní stehna telecí pivní guláš, recept, hlavní jídla |