![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 600 g předního telecího masa • 3 cibule • 2 stroužky česneku • 3 lžíce sádla • sůl • mletý černý pepř • 2 lžičky kmínu • 2 lžíce rajského protlaku • 300 ml světlého piva • 2 krajíce chleba bez kůrky Recept telecí pivní guláš připravíme takto:
Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme dozlatova na sádle. Přidáme telecí maso nakrájené na kostky, okmínujeme a osmahneme. Opečené maso osolíme, opepříme, vmícháme rajský protlak, podlijeme pivem a přikryté dusíme do měkka. Podle potřeby přiléváme pivo. Guláš zahustíme chlebem a dochutíme prolisovaným česnekem a solí. V naší kuchařce bylo kromě receptu Telecí pivní guláš nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: székelský guláš, telecí filé marina, zbojnický guláš, smažené telecí nožičky, zapékané telecí řízky v rajčatové omáčce, telecí pečeně s bešamelovou omáčkou, pivní výpečky, vepřové maso v pivní omáčce, telecí žebírka na slanině, srbský guláš telecí pivní guláš, recept, hlavní jídla |