![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 800 g sumce • 0,25 kg čínského zelí • 100 g žampiónů • cibule • stroužek česneku • pórek • 2 dcl masového vývaru • půl lžičky zázvoru • lžíce solamylu • 3 lžičky sójové omáčky • 1 lžička cukru • 1 lžíce octa • sůl • 1 lžíce oleje Recept sumec s čínským zelím připravíme takto:
Do vymazané zapékací misky vložíme nakrájené čínské zelí, cibuli, pórek a česnek, přidáme na kostičky nakrájeného sumce, zalijeme vývarem osoleným a ochuceným zázvorem a 15 minut pečeme. Potom maso vyjmeme a zeleninu promícháme s nakrájenými žampióny a ostatními přísadami. Pečeme dalších 15 minut, pak vložíme rybu zpět a necháme prohřát. V naší kuchařce bylo kromě receptu Sumec s čínským zelím nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: klobásníky s kysaným zelím, paprikové lusky plněné kysaným zelím a rozinkami, vepřové maso se zelím po řecku, kachní guláš se zelím, vánoční kapr s kysaným zelím, podkarpatská slepice se zelím, brambory zapečené s masem a bílým zelím, bramborové pirohy se zelím, vepřový guláš s kysaným zelím, sumec na zelenině sumec s čínským zelím, recept, hlavní jídla |