KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept srnčí žebírka na smetaně potřebujeme tyto suroviny: • 1,5 kg srnčího hřbetu • hořčice • olej • zakysaná smetana • hladká mouka • víno • citrónová šťáva Recept srnčí žebírka na smetaně připravíme takto:
Maso nakrájíme na na plátky, odblaníme, naklepeme, osolíme, potřeme hořčicí a opečeme z obou stran na oleji. Pak slijeme tuk, maso zalijeme zakysanou smetanou, ve které jsme rozmíchali hladkou mouku a víno a povaříme. Hotové maso vyndáme, šťavu dochutíme citrónovou šťavou, přecedíme a nalijeme na připravené maso. V naší kuchařce bylo kromě receptu Srnčí žebírka na smetaně nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: srnčí po lovecku v pomalém hrnci, žebírka na čokoládě, srnčí kýta s kuřecími játry, srnčí ragú na rybízové smetaně, srnčí řízky v pivním těstíčku, srnčí na divoko, srnčí džuveč, srnčí plátky se žampiony srnčí žebírka na smetaně, recept, speciality |