![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • vepřová žebírka • máslo • cibule • česnek • žampiňóny • červené víno • mandle • čokoláda • sůl • pepř Recept žebírka na čokoládě připravíme takto:
Žebírka naklepeme, osolíme, okořeníme a z obou stran opečeme do měkka. Maso vyndáme a odložíme do tepla. Na tuku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme česnek rozetřený se solí, nakrájené žampióny a 15 minut podusíme. Podle potřeby podlijeme horkou vodou nebo vývarem, přidáme víno, nasekané mandle a dodusíme. Nakonec přidáme čokoládu a až se rozpustí, přidáme žebírka. Ty na čokoláde podusíme asi 5 minut. V naší kuchařce bylo kromě receptu Žebírka na čokoládě nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: srnčí žebírka na smetaně žebírka na čokoládě, recept, speciality |