KUCHAŘSKÉ RECEPTY
DALŠÍ KATEGORIE

Žebírka na čokoládě

Kategorie: speciality, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept žebírka na čokoládě potřebujeme tyto suroviny:

   • vepřová žebírka
   • máslo
   • cibule
   • česnek
   • žampiňóny
   • červené víno
   • mandle
   • čokoláda
   • sůl
   • pepř
Recept žebírka na čokoládě připravíme takto:
Žebírka naklepeme, osolíme, okořeníme a z obou stran opečeme do měkka. Maso vyndáme a odložíme do tepla. Na tuku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme česnek rozetřený se solí, nakrájené žampióny a 15 minut podusíme. Podle potřeby podlijeme horkou vodou nebo vývarem, přidáme víno, nasekané mandle a dodusíme. Nakonec přidáme čokoládu a až se rozpustí, přidáme žebírka. Ty na čokoláde podusíme asi 5 minut.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Žebírka na čokoládě nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

srnčí žebírka na smetaně



žebírka na čokoládě, recept, speciality


©2023KucharkaRecepty.cz