![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 800 g srnčího masa z kýty • 300 g lišek • 50 g rybízového želé • 100 ml červeného vína • 200 ml hovězího (nebo zvěřinového) vývaru • 200 ml šlehačky • arašídový olej • sůl • pepř • jemně nasekané koření na zvěřinu (jalovec • tymián • rozmarýn • majoránka) • zelená petrželka Recept srnčí ragú na rybízové smetaně připravíme takto:
Maso opečeme na arašídovém oleji, přidáme rybízové želé, podlijeme červeným vínem, přilijeme vývar a zlehka dusíme. Pak zjemníme kořením a smetanou. Lišky krátce fritujeme v oleji, ochutíme pepřem a petrželkou a přidáme k masu. Podáváme s bramborovou kaší. V naší kuchařce bylo kromě receptu Srnčí ragú na rybízové smetaně nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: vepřové ragú na pepři, srnčí na divoko, srnčí žebírka na smetaně, srnčí po lovecku v pomalém hrnci, srnčí řízky v pivním těstíčku, srnčí plátky se žampiony, jelení ragú s hříbky na červeném víně, ukrajinské kachní ragú, srnčí kýta s kuřecími játry, tuniské ragú srnčí ragú na rybízové smetaně, recept, speciality |