KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept srnčí po lovecku v pomalém hrnci potřebujeme tyto suroviny: • 2 kg srnčího zadního masa • 360 ml piva • 1 sklenice (450 ml) italských papriček peperoncini (bez nálevu) • sůl • pepř Recept srnčí po lovecku v pomalém hrnci připravíme takto:
Maso zbavíme tuku a šlach, osolíme a opepříme a dáme do pomalého hrnce. Zalijeme pivem a posypeme paprickami, přikryjeme a vaříme na LOW do měkka (přibližně 8 hodin). Podáváme nejlépe s vařenými brambory. V naší kuchařce bylo kromě receptu Srnčí po lovecku v pomalém hrnci nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: srnčí džuveč, srnčí kýta s kuřecími játry, srnčí žebírka na smetaně, srnčí na divoko, srnčí plátky se žampiony, srnčí ragú na rybízové smetaně, srnčí řízky v pivním těstíčku srnčí po lovecku v pomalém hrnci, recept, speciality |