KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Srnčí po lovecku v pomalém hrnci

Kategorie: speciality, zvěřina

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept srnčí po lovecku v pomalém hrnci potřebujeme tyto suroviny:

   • 2 kg srnčího zadního masa
   • 360 ml piva
   • 1 sklenice (450 ml) italských papriček peperoncini (bez nálevu)
   • sůl
   • pepř
Recept srnčí po lovecku v pomalém hrnci připravíme takto:
Maso zbavíme tuku a šlach, osolíme a opepříme a dáme do pomalého hrnce. Zalijeme pivem a posypeme paprickami, přikryjeme a vaříme na LOW do měkka (přibližně 8 hodin). Podáváme nejlépe s vařenými brambory.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Srnčí po lovecku v pomalém hrnci nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

srnčí džuveč, srnčí kýta s kuřecími játry, srnčí žebírka na smetaně, srnčí na divoko, srnčí plátky se žampiony, srnčí ragú na rybízové smetaně, srnčí řízky v pivním těstíčku



srnčí po lovecku v pomalém hrnci, recept, speciality


©2024KucharkaRecepty.cz