KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Srnčí žebírka na smetaně

Kategorie: speciality, zvěřina

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept srnčí žebírka na smetaně potřebujeme tyto suroviny:

   • 1,5 kg srnčího hřbetu
   • hořčice
   • olej
   • zakysaná smetana
   • hladká mouka
   • víno
   • citrónová šťáva
Recept srnčí žebírka na smetaně připravíme takto:
Maso nakrájíme na na plátky, odblaníme, naklepeme, osolíme, potřeme hořčicí a opečeme z obou stran na oleji. Pak slijeme tuk, maso zalijeme zakysanou smetanou, ve které jsme rozmíchali hladkou mouku a víno a povaříme. Hotové maso vyndáme, šťavu dochutíme citrónovou šťavou, přecedíme a nalijeme na připravené maso.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Srnčí žebírka na smetaně nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

srnčí džuveč, žebírka na čokoládě, srnčí kýta s kuřecími játry, srnčí řízky v pivním těstíčku, srnčí po lovecku v pomalém hrnci, srnčí ragú na rybízové smetaně, srnčí na divoko, srnčí plátky se žampiony



srnčí žebírka na smetaně, recept, speciality


©2024KucharkaRecepty.cz