![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 100 ml mléka • 10 g hladké mouky • 1 vejce • 10 g strouhanky • 30 g oleje • soľ Recept smažené býčí žlázy (řízky) připravíme takto:
Býčí žlázy odblaníme, dobře propereme ve vlažné vodě a minimálně na 12 hodin naložíme do mléka. Před přípravou je vyndáme, nakrájíme na plátky, obalíme v trojobalu a pomalu smažíme na oleji. V naší kuchařce bylo kromě receptu Smažené býčí žlázy (řízky) nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: smažené rýžové nudle s kuřecím masem, smažené bavorské dukátky, smažené dýně, smažené bedly na kmíně, smažené kuře, smažené vepřové závitky, smažené telecí řízky, smažené řízky s podmáslím a bramborovou kaší, smažené brynzové koule, uherské smažené tvarůžky smažené býčí žlázy (řízky), recept, hlavní jídla |