![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 4 pstruzi • 4 plátky anglické slaniny • houby • 1 cibule • máslo • olej • sůl • pepř • sladká mletá paprika • drcený kmín • libeček • kadeřavá petrželka Recept pstruh plněný houbami připravíme takto:
Pstruhy necháme rozmrazit, pak je důkladně omyjeme, osušíme a nasolíme. Cibuli, česnek a houby nakrájíme na plátky. Cibuli s česnekem osmahneme na másle, přidáme houby, orestujeme, přidáme nasekanou petrželku a libeček, okořeníme drceným kmínem, mletým pepřem, špetkou papriky a solí, směs dobře promícháme a necháme vychladnout. Připraveným pstruhům vyplníme břišní dutinu plátkem anglické slaniny a vychladlou houbovou směsí. Aby se nám pstruzi na pánvi nelepili, těsně před pečením je obalíme v hladké mouce. Ihned dáme na pánev a pečeme z obou stran, až je kůžička krásně křupavá. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh plněný houbami nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: kuřecí guláš s houbami, smetanový rýžový nákyp s houbami, zapečený candát s houbami, pstruh na rozmarýnu, jehněčí s houbami, zapečené těstoviny s houbami v římském hrnci, plněný smažený hermelín, myslivecký guláš s houbami, vánoční pstruh na mandlích, pstruh na másle pstruh plněný houbami, recept, hlavní jídla |