![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 4 pstruzi (cca 800g) • 100 g másla • 10g petrželky • 20g kaparů • fenykl • pepř • sůl • citronová šťáva Recept pstruh na grilu připravíme takto:
Máslo smícháme se sekanou petrželkou, nakrájenými kapary, mléteým fenyklem, pepřem a solí. Takto ochuceným máslem potřeme pstruhy i s hlavou na povrchu i uvnitř a grilujeme po obou stranách asi 12 minut. Při podávání rybu pokapeme citrónovou šťávou, přelijeme tukem zbylým po grilování a podáváme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh na grilu nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: pstruh na tokajském víně, pstruh na rozmarýnu, medový grilovaný pstruh, šneci na grilu, pikantní pstruh, pstruh na víně, pstruh pečený po šumavsku, pstruh plněný tvarohem, pstruh na másle, pstruh na smetaně pstruh na grilu, recept, hlavní jídla |