KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Pivní bramborák s uzeným masem

Kategorie: hlavní jídla, zeleninová a bezmasá jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pivní bramborák s uzeným masem potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 kg brambor
   • 2 vejce
   • 100 ml světlého piva
   • hladká mouka
   • česnek
   • sůl
   • pepř
   • majoránka
   • 100 g uzeného masa
   • tuk nebo olej
Recept pivní bramborák s uzeným masem připravíme takto:
Oloupané brambory nastrouháme na jemno, vymačkáme je a slijeme z nich vodu. Zasypeme je moukou, přidáme vejce, pivo, prolisovaný česnek, sůl, koření a umícháme těsto, do kterého přidáme nadrobno nasekané uzené maso a směs rozetřeme lžící na pánev s rozpáleným tukem. Smažíme po obou stranách dozlatova.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Pivní bramborák s uzeným masem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

špecle s vepřovým masem, pivní výpečky, kuře v pivní omáčce, drštky na paprice se škvarky a uzeným masem, slovenský pivní guláš, bramborák se škvarky, moravský pivní guláš, bramborák, špagety s hovězím masem, telecí pivní guláš



pivní bramborák s uzeným masem, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz