KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept pivní bramborák s uzeným masem potřebujeme tyto suroviny: • 1 kg brambor • 2 vejce • 100 ml světlého piva • hladká mouka • česnek • sůl • pepř • majoránka • 100 g uzeného masa • tuk nebo olej Recept pivní bramborák s uzeným masem připravíme takto:
Oloupané brambory nastrouháme na jemno, vymačkáme je a slijeme z nich vodu. Zasypeme je moukou, přidáme vejce, pivo, prolisovaný česnek, sůl, koření a umícháme těsto, do kterého přidáme nadrobno nasekané uzené maso a směs rozetřeme lžící na pánev s rozpáleným tukem. Smažíme po obou stranách dozlatova. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pivní bramborák s uzeným masem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: rýže se zelím a mletým masem, rizoto s kuřecím masem a zeleninou, fazole s mletým masem, zapečené brambory se smetanou a kuřecím masem, moravský pivní guláš, chlebový nákyp s uzeným sýrem, bílé zelí s jehněčím masem a jablky, růžičková kapusta s uzeným masem, kuře v pivní omáčce, špenát s kuřecím masem pivní bramborák s uzeným masem, recept, hlavní jídla |