KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept pivní bramborák s uzeným masem potřebujeme tyto suroviny: • 1 kg brambor • 2 vejce • 100 ml světlého piva • hladká mouka • česnek • sůl • pepř • majoránka • 100 g uzeného masa • tuk nebo olej Recept pivní bramborák s uzeným masem připravíme takto:
Oloupané brambory nastrouháme na jemno, vymačkáme je a slijeme z nich vodu. Zasypeme je moukou, přidáme vejce, pivo, prolisovaný česnek, sůl, koření a umícháme těsto, do kterého přidáme nadrobno nasekané uzené maso a směs rozetřeme lžící na pánev s rozpáleným tukem. Smažíme po obou stranách dozlatova. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pivní bramborák s uzeným masem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: vepřové kostky v pivním těstíčku, krkonošské sejkory (bramboráky), slovenský fazolový guláš s vepřovým masem, fazole s mletým masem, zapečené těstoviny s mletým masem, rýže se zelím a mletým masem, zapékaná cuketa s mletým masem, pivní stehna, česnekové špagety s uzeným masem, bramborové špecle s kuřecím masem pivní bramborák s uzeným masem, recept, hlavní jídla |