![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 1 kg brambor • 2 vejce • 100 ml světlého piva • hladká mouka • česnek • sůl • pepř • majoránka • 100 g uzeného masa • tuk nebo olej Recept pivní bramborák s uzeným masem připravíme takto:
Oloupané brambory nastrouháme na jemno, vymačkáme je a slijeme z nich vodu. Zasypeme je moukou, přidáme vejce, pivo, prolisovaný česnek, sůl, koření a umícháme těsto, do kterého přidáme nadrobno nasekané uzené maso a směs rozetřeme lžící na pánev s rozpáleným tukem. Smažíme po obou stranách dozlatova. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pivní bramborák s uzeným masem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: kapusta zapečená s masem a rýží, pikantní hrášek s hovězím masem, zeleninová směs v bramboráku, špecle s kysaným zelím a uzeným masem, zapečený bramborák se špekáčkem, kapusta zapečená s uzeným masem, pivní sýrová omáčka, zapečené špagety s mletým masem a sýrem, škubánky s uzeným masem a cibulí, zelené fazolky s kozím masem pivní bramborák s uzeným masem, recept, hlavní jídla |