KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept zelené fazolky s kozím masem potřebujeme tyto suroviny: • 50 dkg masa • 50 dkg zelených fazolek • cibule • sůl • pepř • 4 rajčata • tymián • petrželka • 2 stroužky česneku • 3 brambory (nebo více dle chuti) Recept zelené fazolky s kozím masem připravíme takto:
Nakrájené maso osmahneme na cibuli, podlijeme, přidáme rajčata a dusíme. Až je maso téměř měkké, osolíme, opepříme, přidáme na kostky nakrájené brambory, po chvíli fazolky a nakrájený česnek a dusíme ze tří čtvrtin ve vodě a ne zcela přikryté poklicí. Nakonec dochutíme tymiánem a petrželkou. Podáváme s chlebem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Zelené fazolky s kozím masem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: bramborové špecle s uzeným masem, hrachová kaše s cibulkou a uzeným masem, slovenský fazolový guláš s vepřovým masem, růžičková kapusta s uzeným masem, trnková omáčka s uzeným masem a houskovým knedlíkem, zapečené brambory s jehněčím masem, lečo s pečeným vepřovým masem, bílé zelí s jehněčím masem a jablky, žampiony zapečené s kozím sýrem, květák s vepřovým masem zelené fazolky s kozím masem, recept, hlavní jídla |