![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 300 g vepřové pečeně • 100 g slaniny • 800 g brambor • 2 cibule • 2 lžíce petrželové natě • olej • sůl • pepř • 1 lžička kmínu Recept pečené brambory po tyrolsku připravíme takto:
Brambory uvaříme ve slupce, pak je oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Na kostičky nakrájenou slaninu opečeme na rozpáleném oleji, přidáme cibuli nakrájenou na tenké plátky a brambory a smažíme přibližně 15 minut (občas zlehka promícháme). Pak přidáme sůl, pepř a kmín. Na druhé pánvi opečeme na zbývajícím oleji maso nakrájené na nudličky a vmícháme ho do brambor. Při podávání porce ozdobíme čerstvou petrželovou natí. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pečené brambory po tyrolsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: brambory s brynzou, zapečené brambory s rajčaty a sýrem, zapečené těstoviny s hráškem, zapečené růžičkové kapusty, zbojnické pečené maso, zapečené filé v bylinkové omáčce se zeleninou, brambory ve slanině, pečené brambory plněné brynzou, pečené koroptve, zapečené brambory s pórkem pečené brambory po tyrolsku, recept, hlavní jídla |