KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept německé bramborové ragú potřebujeme tyto suroviny: • 1 kg brambor • 1/2 l vývaru • 2 cibule • 2 lžíce rajčatového protlaku • 2 zelené papriky • 2 lžíce hladké mouky • olej • sůl Recept německé bramborové ragú připravíme takto:
Syrové brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostky. Na oleji osmažíme drobně nakrájené cibule, přidáme brambory, podlijeme vývarem a dusíme do poloměkka. Přidáme na proužky nakrájené papriky, podlijeme vývarem a dusíme téměř doměkka. Pak vysmahneme na tuk, zasypeme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem s rozmíchaným protlakem a zvolna dusíme, až se většina vývaru odpaří. V naší kuchařce bylo kromě receptu Německé bramborové ragú nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: bramborové špecle s kuřecím masem, hovězí ragú na víně se žampiony, kynuté bramborové vdolky se sýrem, bramborové šišky s povidly a osmaženou strouhankou, bramborové knedlíky se švestkami, bramborové placičky se šunkou, bramborové šišky se strouhankou, bramborové placky s houbami, krůtí maso s fazolovým ragú, švestkové knedlíky z bramborového těsta německé bramborové ragú, recept, hlavní jídla |