![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 1 kg srnčího hřbetu • 120 g uzené slaniny • 2 větší cibule • 4 stroužky česneku • 125 g másla • sůl • drcený černý pepř • 4 kuličky jalovce Recept myslivecká roláda ze srnčího masa připravíme takto:
Maso vykostíme, odblaníme, umyjeme, rozřežeme na plát, který posypeme roztlučeným jalovcem a na několik hodin uložíme v chladu. Pak maso naklepeme, opepříme, osolíme, potřeme prolisovaným česnekem, posypeme na plátky nakrájenou cibulí, obložíme plátky slaniny, stočíme a svážeme nití. Na rozehřátém másle dusíme přikryté asi 40 minut - občas maso otočíme. Podáváme s dušenou zeleninou a houskovými knedlíky. V naší kuchařce bylo kromě receptu Myslivecká roláda ze srnčího masa nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: plněná hovězí roláda, roláda z králíka, zbojnická hovězí roláda, roláda z kančí kýty s houbovou náplní, líná bába z vepřového masa, rizoto z kuřecího masa s houbami, ostravská roláda, záhorák z vepřového masa, guláš ze skopového masa, nudličky z kuřecího masa s pikantní omáčkou. myslivecká roláda ze srnčího masa, recept, hlavní jídla |