KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Kůzlečí roláda

Kategorie: hlavní jídla, kozí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept kůzlečí roláda potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 kůzlečí předek
   • 50 g slaniny
   • 2 cibule
   • 1 mrkev
   • 1 sladkokyselá okurka
   • 3 vejce
   • 50 g másla
   • rajčatový protlak
   • sůl
   • mletý pepř
   • hořčice
Recept kůzlečí roláda připravíme takto:
Kůzlečí předek vykostíme, odřezky dvakrát umeleme na masovém strojku. Maso osolíme, okořeníme, potřeme hořčici. Mleté maso smícháme s vejci, dáme na kousek tuku osmahnout, přidáme na kostky nakrájenou okurku, slaninu a nadrobno nakrájenou cibuli. Směs rozetřeme na připravené maso, stočíme do rolády, převážeme nití a dáme péci na zbytek zpěněné cibule do předehřáté trouby. Podléváme horkou vodou nebo vývarem, ve kterém jsme rozmíchali rajčatový protlak. Upečené maso nakrájíme. Podáváme s vařenou rýží.





kůzlečí roláda, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz