KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept kůzlečí maso na česneku potřebujeme tyto suroviny: • kůzlečí zadek • 100 g slaniny • sůl • 4 stroužky česneku • 50 g másla • 1 lžička hladké mouky Recept kůzlečí maso na česneku připravíme takto:
Maso protkneme slaninou, potřeme česnekem utřeným se solí, dáme do pekáče,přidáme máslo a přikryté pečeme (podle potřeby podléváme horkou vodou). Až je maso poloměkké, odkryjeme a dopečeme dočervena. Upečené maso vyjmeme, šťávu vydusíme, zaprášíme moukou, chvíli osmahneme, pak zalijeme trochou horké vody a krátce povaříme. Kůzlečí maso na česneku podáváme s vařenými brambory a dušeným špenátem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Kůzlečí maso na česneku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: zapečené hovězí maso se zeleninou, smažené kůzlečí, krevety na sherry a česneku, hovězí na česneku a víně, kotlety na česneku ii, hovězí maso s brokolicí, králík na česneku a rozmarýnu, vepřová panenka na česneku, masové placičky v bramborovém těstě, vepřové maso na ďábelský způsob kůzlečí maso na česneku, recept, hlavní jídla |