![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • kůzlečí zadek • 100 g slaniny • sůl • 4 stroužky česneku • 50 g másla • 1 lžička hladké mouky Recept kůzlečí maso na česneku připravíme takto:
Maso protkneme slaninou, potřeme česnekem utřeným se solí, dáme do pekáče,přidáme máslo a přikryté pečeme (podle potřeby podléváme horkou vodou). Až je maso poloměkké, odkryjeme a dopečeme dočervena. Upečené maso vyjmeme, šťávu vydusíme, zaprášíme moukou, chvíli osmahneme, pak zalijeme trochou horké vody a krátce povaříme. Kůzlečí maso na česneku podáváme s vařenými brambory a dušeným špenátem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Kůzlečí maso na česneku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: králík na česneku, staročeské hovězí maso, velikonoční masová roláda s vejci, kuřecí maso s nivou a mandlemi, hovězí maso na rajčatech, bosenské masové kuličky, masové krokety s nivou, zapečené mleté maso, jehněčí maso se žampióny, dušené hovězí maso s křenem kůzlečí maso na česneku, recept, hlavní jídla |