![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 8 porcí králíka • 2 lžíce olivového oleje • 1,5 dcl suchého bílého vína • 1 lžíce dijonské hořčice • sůl • pepř • hrst nasekané šalvěje • 1 velká větvička rozmarýnu • hrst zelené petrželky Recept králík na šalvěji připravíme takto:
Na rozpáleném oleji osmažíme kousky králíka dohněda. Osolíme a opepříme, přidáme šalvěj, rozmarýn, víno a hořčici, řádně promícháme a maso za občasného otáčení 20 minut podusíme. Porce králíka na šalvěji posypeme zelenou petrželkou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Králík na šalvěji nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: králík v mrkvi, birminghamský smažený králík, utajený králík, králík na česneku, králík načerno, labužnický králík, králík na česneku a víně, kuře na slanině a šalvěji, dušený králík s křenem, králík na česneku a rozmarýnu králík na šalvěji, recept, hlavní jídla |