![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 5 rybích hlav • 500 g rybích vnitřností • 100 g celeru • 50 g petržele • 50 g mrkve • 100 g másla • předvařený hrách • kousek celého zázvoru • 20 kuliček pepře • máslová jíška • sůl Recept jihočeská rybí polévka připravíme takto:
Zeleninu nastrouháme a prudce osmahneme na másle. Přilijeme 1,5 l vody, přidáme hrst hrachu, koření, cibuli, rybí hlavy a vaříme 30 minut. Polévku přecedíme, zahustíme světlou jíškou, přidáme pokrájené vnitřnosti a ješte 20 minut povaříme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jihočeská rybí polévka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: rybí vývar s chřestem a bílým vínem, rybí polévka s rajčatovým protlakem, rybí polévka s chilli, rybí polévka s česnekem, bílá rybí polévka, třeboňská rybí polévka, rybí polévka s avokádem, rybí polévka, postní rybí polévka, jihočeská kapří zadělávaná polévka jihočeská rybí polévka, recept, polévky |