KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept jehněčí na smetaně potřebujeme tyto suroviny: • jehněčí plec • slanina • cibule • celer • mrkev • petržel • sádlo • vývar • sůl • pepř • bobkový list • nové koření • celý pepř • citron • hořčice • cukr • ocet • smetana • 1 brambor Recept jehněčí na smetaně připravíme takto:
Maso protkneme slaninou a opečeme na sádle. Cibuli a kořenovou zeleninu očistíme, nakrájíme na plátky a lehce osmahneme na sádle. Přidáme maso a osmahneme. Poté přidáme divoké koření. Citrón omyjeme, nakrájíme na plátky, ty položíme na maso, podlijeme vodou a přikryté pokličkou dusíme. Měkké maso vyjmeme. Do hrnce přidáme hořčici, ocet, cukr, sůl a vařený oloupaný brambor, rozmixujeme a přidáme smetanu. Poté vše zředíme vývarem. Maso nakrájíme na plátky. Jehněčí na smetaně podáváme s houskovými knedlíky. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí na smetaně nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: jehněčí s rozmarýnem, kuřecí srdce na smetaně, jehněčí maso na česneku, hovězí jazyk na smetaně, jehněčí kotlety, svíčková na smetaně ii, štika na smetaně, jehněčí rolka s provensálskou omáčkou, jehněčí maso se žampióny, jehněčí džuveč se zeleninou jehněčí na smetaně, recept, hlavní jídla |