KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept jehněčí kýta bougignonne potřebujeme tyto suroviny: • 1 kg jehněčí kýty • polévková zelenina • červené víno • máslo pro maceraci • sůl • pepř • česnek • rozmarýn • máta • trocha medu Recept jehněčí kýta bougignonne připravíme takto:
Uvedené koření smícháme s troškou oleje a medu na hustou kašičku a potřeme tím celou jehněčí kýtu. Polévkovou zeleninu orestujeme, zalijeme červeným vínem a dusíme po dobu asi 1 hodiny. Pak pasírujeme a doplníme máslem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí kýta Bougignonne nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: jehněčí bourgignon, velikonoční nádivka s jehněčím kořínkem, jehněčí koleno se špenátem, velikonoční jehněčí plec, jehněčí po seversku, jehněčí filé na kyjevský způsob, skopová kýta po štýrsku, jehněčí na hráškovém pyré, kýta na slanině, jehněčí špíz jehněčí kýta bougignonne, recept, speciality |