![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 800 g jehněčího masa • 250 g brambor • 200 g kapusty • 150 g cibule • sůl • pepř • 1 masox • česnek • worcesterová omáčka Recept jehněčí po seversku připravíme takto:
Maso nakrájíme na malé kousky, přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, sůl, pepř, zalijeme vývarem z masoxu a pomalu dusíme. Až je maso skoro měkké, přidáme syrové brambory nakrájené na dlouhé proužky a nadrobno nakrájenou kapustu a dusíme doměkka. Nakonec dochutíme prolisovaným česnekem a worcesterovou omáčkou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí po seversku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: jehněčí špíz, velikonoční jehněčí plec, tagliatelle s jehněčím ragů, jehněčí bourgignon, jehněčí na hráškovém pyré, jehněčí koleno se špenátem, jehněčí filé na kyjevský způsob, velikonoční nádivka s jehněčím kořínkem, jehněčí kýta bougignonne jehněčí po seversku, recept, speciality |