KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Jehněčí kotlety po anglicku

Kategorie: hlavní jídla, skopové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept jehněčí kotlety po anglicku potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 jehněčí kotlety
   • 2 cibule
   • sůl
   • 80 g másla
Recept jehněčí kotlety po anglicku připravíme takto:
Kotlety lehce naklepeme, u kosti na krajích nařízneme, aby se nekroutily, naskládáme do kameninového hrnce, vydatně proložené nastrouhanou cibulí a necháme 1 až 2 hodiny marinovat. Pak na polovině rozehřátého másla rychle na jedné straně opečeme. Na každou dáme další kousek másla, obrátíme a pečeme po druhé straně. Zmírníme oheň a dopečeme do měkka. Pečeme i s cibulí, v níž jsme kotlety marinovali. Podáváme s vařenými brambory, politými vypečenou šťávou a omaštěnými trochou másla.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Jehněčí kotlety po anglicku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

kotlety po staročesku, telecí kotlety se zeleninou, jehněčí souvlaki, jehněčí s houbami, jehněčí na rozmarýnu, jehněčí plátky buchlovské paní, bramborové kotlety se šunkou, kotlety po čínsku, jehněčí kotlety se sýrem, kotlety na cibuli



jehněčí kotlety po anglicku, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz