KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Jehněčí kotlety na bylinkách

Kategorie: hlavní jídla, skopové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept jehněčí kotlety na bylinkách potřebujeme tyto suroviny:

   • 400 g očištěného jehněčího hřbetu
   • sůl
   • na marinádu: 3 citrony + bazalka + estragon + šalvěj + rozmarýn + česnek + olej
Recept jehněčí kotlety na bylinkách připravíme takto:
Maso naporcujeme na kotletky (očištěnou kost necháme vykukovat), osolíme a připravíme marinádu. Bylinky a očištěný česnek nasekáme, přidáme citrónovou šťávu a zašleháme do oleje. Maso v marinádě necháme odpočinout 1 až 2 dny, pak jej zprudka opečeme na pánvi - asi minutu z obou stran. Podáváme teplé.





jehněčí kotlety na bylinkách, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz