![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 600 g libového kuřecího masa • 2 cibule • 2-3 žloutky • 4 lžíce oleje • 4 lžíce maggi • 2 lžičky worchesterové omáčky • 2 lžičky mleté papriky • 2 lžičky moučkového cukru Recept čínský meč z kuřecího masa připravíme takto:
Maso nakrájíme na malé kousky, smícháme se žloutky, olejem, magi, worchesterovou omáčkou, práškovým cukrem a mletou paprikou a necháme odležet nejlépe 24 hodin. Druhý den smažíme asi 10 minut na rozpáleném oleji. Nakonec přidáme nakrájenou cibuli a za občasného míchání necháme změknout (asi 10 minut). Podáváme s rýží. V naší kuchařce bylo kromě receptu Čínský meč z kuřecího masa nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: čínský meč z vepřového masa, azu po tatarsku z koňského masa, tofu na čínský způsob, čínský meč z krůtího masa, azu po tatarsku ze skopového masa, azu po tatarsku z hovězího masa čínský meč z kuřecího masa, recept, speciality |