KUCHAŘSKÉ RECEPTY
DALŠÍ KATEGORIE

Čínský meč z kuřecího masa

Kategorie: speciality, drůbeží maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept čínský meč z kuřecího masa potřebujeme tyto suroviny:

   • 600 g libového kuřecího masa
   • 2 cibule
   • 2-3 žloutky
   • 4 lžíce oleje
   • 4 lžíce maggi
   • 2 lžičky worchesterové omáčky
   • 2 lžičky mleté papriky
   • 2 lžičky moučkového cukru
Recept čínský meč z kuřecího masa připravíme takto:
Maso nakrájíme na malé kousky, smícháme se žloutky, olejem, magi, worchesterovou omáčkou, práškovým cukrem a mletou paprikou a necháme odležet nejlépe 24 hodin. Druhý den smažíme asi 10 minut na rozpáleném oleji. Nakonec přidáme nakrájenou cibuli a za občasného míchání necháme změknout (asi 10 minut). Podáváme s rýží.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Čínský meč z kuřecího masa nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

čínský meč z vepřového masa, azu po tatarsku z koňského masa, tofu na čínský způsob, čínský meč z krůtího masa, azu po tatarsku ze skopového masa, azu po tatarsku z hovězího masa



čínský meč z kuřecího masa, recept, speciality


©2023KucharkaRecepty.cz