KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Japonské hovězí kari

Kategorie: speciality

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept japonské hovězí kari potřebujeme tyto suroviny:

   • hovězí maso
   • 700 ml vody
   • 1 polévková lžíce másla
   • japonská směs kari (polovina kostky)
   • 3 mrkve
   • 4 brambory
   • 2 cibule
Recept japonské hovězí kari připravíme takto:
Všechny ingredience dáme do velkého kastrolu a po dobu 3 minut mícháme, dokud cibule nezíská zlatavou barvu. Přidáme vodu a dovedeme ji k varu a z povrchu odstraníme vrstvu pěny, která se vytvoří. Pak snižíme teplotu a vaříme dalších 15 minut, dokud nebude mrkev jemná. Pak přidáme rozdrcenou směs kari a neustále mícháme, dokud se to nerozpustí. Podáváme s rýží.





japonské hovězí kari, recept, speciality


©2024KucharkaRecepty.cz